Su Kabağından Abajur Yapımı - El yapımı abajur başlığı tariflerimiz ile abajurlarınızı yeniden kullanabilirsiniz. İlginç meslekler ilginizi çekebilecek sanatlar Gezi Seyehat Eğlence Bisiklet Turları Kamp.


Su Kabagi Su Kabagindan Lamba Yapimi Abajur Ve Avize Sus Kabagi Gourd Lamp Gourd Otantik Authentic Contact Pinterest Gourd Lamp Glass Lamp

Abajurlar hem görünüm hem de kullanım açısından size fayda sağlayan özel araçlardır.

Su kabağından abajur yapımı. Su kabağından lamba yapımı. Amerika ve Çinde de yapılan ismi gourd lamp hyoutan lamp olarak geçen su kabağı işletmeciliği sadece üzeri boyanarak ve. İşçiliğe üzerine konan boncuğa göre fiyatları değişir.

Su Kabağından El Yapımı Lambalar. Su kabağından abajur yapımı. Genellikle bu işi yapan insanlar su kabaklarını kendileri yetişitrirler.

Abajur başlığı yapımı abajur şapkası yapımı abajur yapımı fikri herkesin ilgisini çekmektedir. Evlerimizde kullanabileceğimiz birbirinden güzel desen ve renklerle abajur ve avizeler ortaya çıkarmaktadırlar. İlk önce özenle seçilmiş en uygun boyutlardaki su kabakları temin edilir 20x30 en çok kullanılan ölçülerdir - orta boy.

SU KABAĞINDAN EL İŞÇİLİĞİ İLE YAPILMIŞ AYDINLATMA VE DEKORATİF AMACIYLA KULLANILABİLECEK HARİKA BİR TASARIMLAR. İçini kaşık yardımı ile iyice kazıyoruz. Kabakların üzerindeki kabuğu pası küfü silmek için suya sokulur.

Daha sonra elektrik aksamı yapılır ve yine isteğe göre asma ve abajur veya ayaklı abajur olarak tasarlanır. 05Şub2016 - Geleneksel Türk el sanatları ve hobiler. Su Kabağından Abajur Yapımı.

Daha sonra elektrik aksamı yapılır ve yine isteğe göre asma ve abajur veya ayaklı abajur olarak tasarlanır. Babama çok teşekkür ediyoruz bizim videomuza misafir olduğu için aslınd. Güzel sanatlar hakkında ansiklopedik bilgi kaynağı.

Genellikle bu işi yapan insanlar su kabaklarını kendileri yetişitrirler. Su Kabağından Lamba Yapımı. Eskimiş olan ya da artık görmekten sıkıldığınız abajurları kendin yap videoları ile değiştirin.

İlk önce özenle seçilmiş en uygun boyutlardaki su kabakları temin edilir 20x30 en çok kullanılan ölçülerdir - orta boy. Hepinize Merhaba Arkadaşlar bu gün sizlerle birlikte bir konuğumuzu ağırladık. Su kabağımızı alt kısmından kartonpiyere spot lambası yuvası açabilmek için kullanılan matkap ucu ile deliyoruz.

406 likes 2 talking about this. Kendimizce hobi olarak ve ek gelir kapısı olarak uğraştığımız kabak işleme sanatımız TRT çalışanlarınca duyulup televizyonda yayınlanmak üzere alınan kayıttı. Sizlere kendin yap kategorisinde yerini bulan abajur fikirlerimi paylaşmak istiyorum.

Çok şirin bir kelime değil mi susak. 18Nis2017 - Su Kabağı - Su Kabağından Lamba Yapımı - Abajur ve Avize - Süs Kabağı - Gourd Lamp. Kabakların üzerindeki kabuğu pası küfü silmek için suya sokulur.

Önce güzelce araştırdım yapmaya başladığımda yine 10marifette bir arkadaş yayınladı benzer. Su Kabağından Lamba Yapımı Nasıl Yapılır. Biz Akdeniz bölgesinde buna su kabağı diyoruz ama Trakya bölgesinde susak diyorlar.

Xmadame - 04 Şubat 2015. Özellikle ev hanımları maliyeti çok düşük olan bir iş sayesinde kendilerini oyalayabilir geliştirebilir ve ailelerine ek gelir sağlayabilir. Su kabağı ve çok ucuza satın aldığı çömlekleri çevresinden topladığı malzemelerle süsleyen Aydın El yapımı ürünler fabrikasyon ürünlerinin önüne geçmesi gerekiyor.

Ahşap bir altlık1 adet tij 2 adet somun elektrik kablosu1 adet G4 duy ve 1 adet 3watt ampul. Geleneksel Türk el sanatları ve hobiler. İlk önce özenle seçilmiş en uygun boyutlardaki su kabakları temin edilir 20x30 en çok kullanılan ölçülerdir - orta boy.

Cam şişeden abajur yapımı çalışmam ile karşınızdayım. Su kabağından lamba. Temiz olmasına dikkat ediyoruz.

Organik lamba diyorum çünkü bu lambanın malzemesi bir çeşit kabak. Namı diğer organik lamba Eminim bir çoğunuz biliyorsunuzdur ama belki bilmeyen de vardır. İlginç meslekler ilginizi çekebilecek sanatlar.

04-10-2017 - Su Kabağı - Su Kabağından Lamba Yapımı - Abajur ve Avize - Süs Kabağı - Gourd Lamp- gourd - otantik -authentic- Contact pinterest- sipariş alınır. Burada ihtiyacınız olan malzemeler şunlardır. Bu esnada yapmış olduğunuz lamba bir masa üstü abajur ise abajur altlığını yapmaya başlayabilirsiniz ki tasarımı kabağın şekline göre en başta yapılmış ona göre malzemesi.

Amerika ve Çinde de yapılan ismi gourd lamp hyoutan lamp olarak geçen su kabağı işletmeciliği sadece üzeri boyanarak ve. Su kabağı istediğiniz büyüklükte küçük matkap veya şarjlı vidalama aleti su bazlı ahşap boyaları fırça yat vernik. Halıdere Yalı içinde ikinci el satılık Su kabağından el yapımı abajur lamba - Muhammet Kanpara tarafından Halıdere Yalı içinde paylaşılmış Su kabağın.

Ben de yapmazsam olmaz dediğim bir şeydi bu abajurlar öyle çok beğeniyorum bu modelleri. Manisanın Ahmetli İlçesinde emekli oto boyacısı Mehmet Tekeli ve tekel ve sayısal bayii Hakan Akarsu su kabağından lamba yapımı abajur ve avize yapımı ile uğraşmakta. Boncuk çakma işleminden sonra gerekli kontroller yapılarak verniklemeye geçilir ve kurumaya bırakılır.

Güzel sanatlar hakkında ansiklopedik bilgi kaynağı. İşçiliğe üzerine konan boncuğa göre fiyatları değişir. Genellikle bu işi yapan insanlar su kabaklarını kendileri yetişitrirler.

Kullanacağımız balon top vs. Su kabak abajur yapımında en çok tercih edilen altlıklardan ilkidir. İpimizi tutkal koyduğumuz kabın içine koyabilirsiniz ya da pet şişenin dibini delerek ipin ucunu geçirebilirsiniz bu sayede ipin eşit miktarda tutkallandığı gibi size de kolay bir uygulama saylar.

Su Kabak Abajur Altlığı Doğal Ahşap Modeli.


Geleneksel Turk El Sanatlari Sanat Lamba Sus


Geleneksel Turk El Sanatlari Su Kabagi Lamba Abajur


Su Kabagi Su Kabagindan Lamba Yapimi Abajur Ve Avize Sus Kabagi Gourd Lamp Gourd Otantik Authentic Contact Pinterest Su Kabagi Lamba Saksi


Su Kabagi Su Kabagindan Lamba Yapimi Abajur Ve Avize Sus Kabagi Gourd Lamp Su Kabagi Lamba Sus


Su Kabak Su Kabagi Lamba Kabak Lamba Kabak Lamba Lamba Vazolar Su Kabagi


Su Kabagi Su Kabagindan Lamba Yapimi Abajur Ve Avize Sus Kabagi Gourd Lamp Lamba Su Kabagi Kus Kafesi


Su Kabagindan Lamba Yapimi Abajur Ve Avize Sus Kabagi Turk El Sanatlari Ve Hobiler Lamba Abajur Su Kabagi


Su Kabagindan Lamba Yapimi Abajur Ve Avize Sus Kabagi Turk El Sanatlari Ve Hobiler Lamba Suslemeler Su Kabagi


Su Kabagi Su Kabagindan Lamba Yapimi Abajur Ve Avize Sus Kabagi Gourd Lamp Gourd Otantik Authentic Contact Pinterest Abajur Cabacas


Galatasaray Gs Gs Su Kabagi Su Kabagi Su Kabagindan Lamba Yapimi Abajur Ve Avize Sus Kabagi Gourd Lamp Gourd Otantik Authentic Contact Pin Su Kabagi Sus Abajur


Su Kabagindan Lamba Yapimi Abajur Ve Avize Sus Kabagi Lamba Mavi Sanat Abajur


Cini Abajur Google Da Ara Lamba Abajur Sanat


Su Kabagi Su Kabagindan Lamba Yapimi Abajur Ve Avize Sus Kabagi Gourd Lamp Gourd Otantik Authentic Contact Pinterest Instagram Adress Gourd Lamp Decor Gourds


Gourd Lamp Su Kabagi Lamba 150 Tl Lamba Su Kabagi Abajur


Related Posts