Su Kabağından Lamba Yapımı - İlk önce özenle seçilmiş en uygun boyutlardaki su kabakları temin edilir 20x30 en çok kullanılan ölçülerdir - orta boy. Özellikle de su kabağından lamba yapımı oldukça sık gördüğümüz görsellerdendir.


Su Kabagi Su Kabagindan Lamba Yapimi Abajur Ve Avize Sus Kabagi Gourd Lamp Su Kabagi Sus Lamba

Kabağın altından yaklaşık 15 cm genişliğinde büyük bir daireyi kurşun kalem ile çizin.

Su kabağından lamba yapımı. Sonraki Makale Bir erkeğin seni sevip sevmediği nasıl. SU KABAĞINDAN EL İŞÇİLİĞİ İLE YAPILMIŞ AYDINLATMA VE DEKORATİF AMACIYLA KULLANILABİLECEK HARİKA BİR TASARIMLAR. Bunun haricinde istenirse kabağın üzeri su bazlı herhangi bir boya ile renklendirilebilir ve vernik sürülür.

En son işlem olarak da ince bir vernik atılır. Burada ihtiyacınız olan malzemeler şunlardır. Ahşap bir altlık1 adet tij 2 adet somun elektrik kablosu1 adet G4 duy ve 1 adet 3watt ampul.

Su kabağından dekoratif lamba yapımı önder bey aramıza hoş geldiniz çalışma alanınız benimde hoşlandığm alan henüz bitmemişhaliyle bi kabak çalışma resmide benim sitemde var gerçi murat kaykun hocam kadar ince çalışma değil ama yinede size bir örnek olur snırım. Su Kabağından Lamba Yapımı. Teknoloji tasarım dersi Su kabağı ile dekoratif lamba kursu Konu Sahibi venividi Forum Sizin Çalışmalarınız Cevap.

Yapımı çok karmaşık gibi görünen bu altlık aslında çok kolaydır. 51 Son Mesaj. Tilki şeklinde hem oyuncak gibi hem de gece lambası.

Su kabak abajur yapımında en çok tercih edilen altlıklardan ilkidir. Su Kabağından Gece Lambası Yapımı. Genellikle bu işi yapan insanlar su kabaklarını kendileri yetişitrirler.

Kabağın altına gazete sayfasını yerleştirmeyi unutmayın. Yapmış olduğum ilk su kabağı lambam Çoğu zaman bir çok kimsenin eline bile almak istemediği su kabağının nasıl son derece şık dekoratif görünümlü otantik bir lamba haline dönüştürüldüğünün aşamalarını burada çok özet olarak sadece işlemlerden ana başlıklarıyla söz. Su kabağı istediğiniz büyüklükte küçük matkap veya şarjlı vidalama aleti su bazlı ahşap boyaları fırça yat vernik.

22Kas2017 - Enjoy the videos and music you love upload original content and share it all with friends family and the world on YouTube. Su kabağımızı alt kısmından kartonpiyere spot lambası yuvası açabilmek için kullanılan matkap ucu ile deliyoruz. Su kabağından dekoratif lamba yapımı.

Bu neredeyse birer sanat eserlerine dönüşen su kabakları oldukça. 1Su Kabaklarından Dekoratif Lamba Yapımı. 11 Son Mesaj.

Su Kabağından Nasıl Lamba Yapılır. Şimdiki zamanda balıkçıların kullandıkları şamandralar önceden çoğunlukla su kabağından olmuştur. Babama çok teşekkür ediyoruz bizim videomuza misafir olduğu için aslınd.

Boncukları deliklere monte edip çaktıktan sonra yapıştırılır ve kabağın içine bir ampul yerleştiriyorum. Hepinize Merhaba Arkadaşlar bu gün sizlerle birlikte bir konuğumuzu ağırladık. Su kabağından lamba yapımı.

Feb 18 2021 - Su kabağından lamba yapım aşamasının kısa bir özeti. Su Kabağından El Yapımı Lambalar. Su kabağı tohumun toprakla buluşmasındanhasat edilip kurutulmasına kadar koca bir yıllık serüveni bünyesinde taşırTohum ekiminden 7-10 gün sonra fideler çıkmaya başlarFideler 4-5 yaprak olunca torbalardan toprağa inerSıcaklarla beraber uzar sürgünler çıkarırtutunacakmeyve verecek.

Testere yüzlü bıçak ile çizdiğiniz 15 cm genişliğindeki daireyi keserek. Su kabağından abajur yapımı. İlk önce özenle seçilmiş en uygun boyutlardaki su kabakları temin edilir 20x30 en çok kullanılan ölçülerdir - orta boy.

Su kabağından lamba yapımı su kabağı yapımı süs kabağı lamba kabağından video Malzemeler Kurumuş halde Su kabağıkağıt zımparamaket bıçağıAhşap veya metal Lamba standıHafif bir el matkabı kalından inceye değişik matkap uçları yeteri kadar plastik veye cam. Su kabaĞindan lamba nasil yapilir. İçini kaşık yardımı ile iyice kazıyoruz.

Sıcak suyu bir yerden bir yere aktarmakta kullanılmış ve halk dilinde Kevki olarak adlandırılmıştır. Su kabaği lamba desenler hakkında daha fazla fikir görün. Kabakların üzerindeki kabuğu pası küfü silmek için suya sokulur.

Kumaştan dikilerek yapılmış bir masa üstü lambası. Kabak Lamba Sipariş Vermek İçin Tıklayın Kabak Lamba Sipariş Vermek İçin Tıklayın Kabak Lamba Sipariş Vermek İçin Tıklayın. Tamamen doğal bir ürün olan su kabaklarının oyulması oldukça kolay olduğundan son dönemlerde oldukça sık karşımıza çıkar.

406 likes 2 talking about this. Matkap ile kilit zorla nasıl. Normal bir kumaş oyuncak yapar gibi.

28Eyl2019 - fatma öztürk adlı kişinin Pinterestte 217 kişi tarafından takip edilen kabak panosunu keşfedin. Genellikle bu işi yapan insanlar su kabaklarını kendileri yetişitrirler. Modeller için bir benzinli motor nasıl yapılır.

Konu Sahibi demirdoven35 Forum Sizin Çalışmalarınız Cevap. Lamba duyu seti Sıfır numara zımpara Ağaç zımparası Maket bıçağı El matkabı Farklı boyutlarda ağaç matkap uçları İstediğiniz renk ve şekillerde boncuklar Yapıştırıcı tercihen japon Tel fırça İnce uçlu demir testeresi veya marangoz yardımı Eğer ki kurutulmuş bir su kabağımız varsa işimiz çok daha kolay alacaktır.


Su Kabagi Su Kabagindan Lamba Yapimi Abajur Ve Avize Sus Kabagi Gourd Lamp Lamba Su Kabagi Kus Kafesi


Geleneksel Turk El Sanatlari Su Kabagi Lamba Abajur


Su Kabagi Su Kabagindan Lamba Yapimi Abajur Ve Avize Sus Kabagi Gourd Lamp Gourd Otantik Authentic Contact Pinterest Sipar Lamba Su Kabagi Abajur


Su Kabagi Su Kabagindan Lamba Yapimi Abajur Ve Avize Sus Kabagi Gourd Lamp Su Kabagi Lamba Sus


Erkan Cakir Adli Kullanicinin Su Kabagi Lamba Panosundaki Pin Lamba Su Kabagi


Su Kabagindan Lamba Yapimi Abajur Ve Avize Sus Kabagi Lamba Mavi Sanat Abajur


Su Kabagi Su Kabagindan Lamba Yapimi Abajur Ve Avize Sus Kabagi Gourd Lamp Gourd Otantik Authentic Contact Pinterest Abajur Cabacas


Cini Abajur Google Da Ara Lamba Abajur Sanat


Galatasaray Gs Gs Su Kabagi Su Kabagi Su Kabagindan Lamba Yapimi Abajur Ve Avize Sus Kabagi Gourd Lamp Gourd Otantik Authentic Contact Pin Su Kabagi Sus Abajur


Su Kabagindan Lamba Yapimi Abajur Ve Avize Sus Kabagi Turk El Sanatlari Ve Hobiler Lamba Su Kabagi Sanat


Su Kabagi Su Kabagindan Lamba Yapimi Abajur Ve Avize Sus Kabagi Gourd Lamp Gourd Otantik Authentic Contact Pinterest Su Kabagi Lamba Saksi


Su Kabagindan Lamba Yapimi Abajur Ve Avize Sus Kabagi Turk El Sanatlari Ve Hobiler Lamba Abajur Su Kabagi


Su Kabagindan Lamba Yapimi Abajur Ve Avize Sus Kabagi Turk El Sanatlari Ve Hobiler Lamba Sanat Suslemeler


Su Kabagi Su Kabagindan Lamba Yapimi Abajur Ve Avize Sus Kabagi Gourd Lamp Gourd Otantik Authentic Contact Pinterest Gourd Lamp Glass Lamp


Related Posts