Süs Kabağından Lamba Yapımı - Burada ihtiyacınız olan malzemeler şunlardır. Süs balkabağı kuru ve kuru olur olmaz kancayı ve ipten çıkarın ve içine bir ışık yerleştirin.


Su Kabagindan Lamba Yapimi Abajur Ve Avize Sus Kabagi Turk El Sanatlari Ve Hobiler Lamba Su Kabagi Sanat

Genellikle bu işi yapan insanlar su kabaklarını kendileri yetişitrirler.

Süs kabağından lamba yapımı. Su kabağından lamba yapımı. Kabak Lamba Sipariş Vermek İçin Tıklayın. Kabak Lamba Sipariş Vermek İçin Tıklayın.

Babama çok teşekkür ediyoruz bizim videomuza misafir olduğu için aslınd. Su Kabağından Gece Lambası Yapmak. Latince adı Lagenaria siceraria olan su kabağı kabakgiller familyasından tek yıllık bir bitkidirÇeşitli boy ve şekile sahip olan su kabağı günümüz de kabak lamba süs eşyası ve heykel yapımında kullanılmaktadır.

Lambayı oluşturmak için balkabağını en az bir hafta serin ve havadar bir yere asın. En son işlem olarak da ince bir vernik atılır. Su kabağından lamba yapımı su kabağı yapımı süs kabağı lamba kabağından video.

Kurumuş halde Su kabağıkağıt zımparamaket bıçağıAhşap veya metal Lamba standıHafif bir el matkabı kalından inceye değişik matkap uçları yeteri kadar plastik veye cam boncuklarjapon yapıştırıcı. Kabak Lamba Sipariş Vermek İçin Tıklayın. Kabak Lamba Sipariş Vermek İçin Tıklayın.

22Kas2017 - Enjoy the videos and music you love upload original content and share it all with friends family and the world on YouTube. Tekel ve Sayısal Bayii Hakan Akarsu da dükkanındaki boş zamanlarını değerlendirmek adına başladığı su kabağından lamba abajur ve avize yapımı ile Ahmetli ilçesinde su kabağından çeşitli süs eşyalarının yapıldığı oymacılık sanatının yaşamasına vesile olmaktadırlar. Boncukları deliklere monte edip çaktıktan sonra yapıştırılır ve kabağın içine bir ampul yerleştiriyorum.

Su Kabağından Lamba Yapımı. Su kabak abajur yapımında en çok tercih edilen altlıklardan ilkidir. Tek lamba yapmayı biliyorum KABAK LAMBA YAPILIŞI MALZEMELER Kurumuş halde Su kabağıkağıt zımparamaket bıçağıAhşap veya metal Lamba standı ekektrikli veya şarjlı matkap kalından inceye değişik matkap uçları yeteri kadar plastik veye cam boncuklarjapon yapıştırıcı.

02Şub2019 - Hepinize Merhaba Arkadaşlar bu gün sizlerle birlikte bir konuğumuzu ağırladık. Kabak Lamba Sipariş Vermek İçin Tıklayın. Su kabağından lamba yapımı Halk dilinde su kabağı olarak bilinen bazı yörelerde yemeği yapılan bir sebze diyebiliriz.

Günümüzde abajur aplik saklama kapları kalemikler vBulletin. Sukağının dışı yıkanırüstündeki ince kabuk maket. Bunun haricinde istenirse kabağın üzeri su bazlı herhangi bir boya ile renklendirilebilir ve vernik sürülür.

Kabak Lamba Sipariş Vermek İçin Tıklayın. Bu arada yemeğide çok lezzetli olur. Bu olursa etkilenen kısmı ağartıcı ile ovalayın.

İlk önce özenle seçilmiş en uygun boyutlardaki su kabakları temin edilir 20x30 en çok kullanılan ölçülerdir - orta boy. Kabak Lamba Sipariş Vermek İçin Tıklayın. Kamis 23 Januari 2014.

Hazırladığımız ürünleri müşterinin isteğine göre hazırlıyoruz. Başlangıç Tarihi 10 Aralık 2015. Mutfak büro malzemeleri olarak değerlendirilmekte ve Bodrum Yalıkavak.

Kabağın altına gazete sayfasını yerleştirmeyi unutmayın. Kabağın altından yaklaşık 15 cm genişliğinde büyük bir daireyi kurşun kalem ile çizin. Testere yüzlü bıçak ile çizdiğiniz 15 cm genişliğindeki daireyi keserek çıkartın.

Feb 18 2021 - Su kabağından lamba yapım aşamasının kısa bir özeti. Home lamba nasıl yapılır su kabağından lamba yapımı su kabağından nasıl lamba yapılır süs kabağı süslemesi nasıl yapılır susaktan gece lambası yapmak Su Kabağından Gece Lambası Yapmak. Su kabağından gece lambası başta olmak üzere her türlü süs eşyası yaptığını da belirten Uzun yaptığı işinin uzun zahmetli bir iş olduğunu belirterek şunları söyledi.

Motif ve renklerde boyanarak yöreye özgü bir süs eşyası olarak Bodrum Yalıkavak ile özdeşleşmişdir. Su Kabak Abajur Altlığı Doğal Ahşap Modeli. Her gün küf ve lekelerin çok belirgin olmadığını kontrol edin.

Su Kabağından Gece Lambası Yapımı. Su kabaklarını boyamadan önce bulaşık süngeri sıvı deterjan çamaşır suyu ile güzelce yıkayın kurutun. Su kabağı su kabağı lambaları su kabağı lamba gourd lapms calabash su kabağı.

Yeni kuruyan ve hava su gibi dış etkenlerden henüz aşınmamış olan su kabağı üzerinde kaygan dış zarı bulunuyor bu sebeple boya tutmayabiliyor. Sipariş vermek için tıklayın. ADS Su Kabağından Gece Lambası Yapmak.

Su kabaği lamba desenler hakkında daha fazla fikir görün. Üzerine ayet isim veya çeşitli motifler yapıyoruz. Kabakların üzerindeki kabuğu pası küfü silmek için suya sokulur.

Yalnız bir su kabağını susak gece lambası haline getirmek hem emek hem de sabır isteyen bir iş. Hepimizin görüp de dikkate bile almadığı su kabakları aslında bir gece lambası için tam olarak biçilmiş kaftan. Ahşap bir altlık1 adet tij 2 adet somun elektrik kablosu1 adet G4 duy ve 1 adet 3watt ampul.

18Nis2017 - Su Kabağı - Su Kabağından Lamba Yapımı - Abajur ve Avize - Süs Kabağı - Gourd Lamp. 28Eyl2019 - fatma öztürk adlı kişinin Pinterestte 217 kişi tarafından takip edilen kabak panosunu keşfedin.


Su Kabagi Su Kabagindan Lamba Yapimi Abajur Ve Avize Sus Kabagi Gourd Lamp Gourd Otantik Authentic Contact Pinterest Gourd Lamp Glass Lamp


Su Kabagi Su Kabagindan Lamba Yapimi Abajur Ve Avize Sus Kabagi Gourd Lamp Lamba Su Kabagi Kus Kafesi


Su Kabagi Su Kabagindan Lamba Yapimi Abajur Ve Avize Sus Kabagi Gourd Lamp Gourd Otantik Authentic Contact Pinterest Abajur Cabacas


Su Kabagi Su Kabagindan Lamba Yapimi Abajur Ve Avize Sus Kabagi Gourd Lamp Gourd Otantik Authentic Contact Pinterest Sipar Lamba Su Kabagi Abajur


Su Kabagindan Lamba Yapimi Abajur Ve Avize Sus Kabagi Turk El Sanatlari Ve Hobiler Lamba Sanat Abajur


Su Kabagindan Lamba Yapimi Abajur Ve Avize Sus Kabagi Turk El Sanatlari Ve Hobiler Lamba Sanat Sus


Galatasaray Gs Gs Su Kabagi Su Kabagi Su Kabagindan Lamba Yapimi Abajur Ve Avize Sus Kabagi Gourd Lamp Gourd Otantik Authentic Contact Pin Su Kabagi Sus Abajur


Su Kabagindan Sus Lamba Yapimi 2 Youtube Lamba Su Kabagi Sus


Su Kabagindan Lamba Yapimi Abajur Ve Avize Sus Kabagi Turk El Sanatlari Ve Hobiler Lamba Abajur Su Kabagi


Su Kabagindan Lamba Yapimi Abajur Ve Avize Sus Kabagi Turk El Sanatlari Ve Hobiler Lamba Sanat Suslemeler


Su Kabagindan Lamba Nasil Yapilir Ilk Once Ozenle Secilmis En Uygun Boyutlardaki Su Kabaklari Temin Edilir 20x30 En Cok Kulla Su Kabagi Abajur Lamba


Su Kabagindan Lamba Yapimi Abajur Ve Avize Sus Kabagi Lamba Mavi Sanat Abajur


Su Kabagi Su Kabagindan Lamba Yapimi Abajur Ve Avize Sus Kabagi Gourd Lamp Su Kabagi Lamba Sus


Su Kabagi Su Kabagindan Lamba Yapimi Abajur Ve Avize Sus Kabagi Gourd Lamp Gourd Otantik Authentic Contact Pinterest Su Kabagi Lamba Saksi


Related Posts