Süveter Kol Kesimi - Örgüye yeni başlayanların kolaylıkla örebileceği güzel bir model. Bugün elimden geldiğince süveterde v yaka kesimi ve kol kesimi nasıl yapılır.


Kol Kesimi Yelek Ve Suveter Kol Oyuntusu Yapilisi Youtube Orgu Baby Knitting Patterns Suveter

Yelekte Kol Kesimi Nasıl Yapılır.

Süveter kol kesimi. Sıfır kol ve V yaka modelinde bulunan bu süveter klasik görünümü sebebiyle beyaz ya da farklı bir renkte gömlekle kullanıldığında farklı tarzınızı yansıtabilmenizi sağlayacaktır. Yani klasik kol kesimi 3-2-1 şeklinde olurken bu kol. Bayan yelek kol kesimi yapılışı videolu anlatımı sizlerle olacak.

örülüşü de aşağıda yazılı. 3 4 yaş Yapımıyla kolay bir o kadar da güzel görünen bir model. Alize baby best ebruli ip 4.

Örgüde Kol Kesim Sayıları Ve Kol Birleştirme. Suveterİmİzİn kol omuz -yaka kesİmİnİn yapilmasi. See more of Huuuubakbi on Facebook.

Biz ve ortaklarımız çerezler gibi teknolojiler kullanıyoruz ve size en iyi çevrimiçi hizmeti sunabilmek adına internet tarama verileri topluyoruz. Düz örgü tekniği ile örülür. Düşük kolun örülmesi ve kesilmesi.

Süveter yakasını v ve yuvarlak bisiklet yaka şeklinde kesmek mümkün. Sağ ve sol yakadaki ilmek sayısı 15 olana kadar örgünün arka yüzlerinde 1 er ilmek kesilirKol. Ama en doğrusu üzerine olan bir hırka ya da kazağa ölçerek gitmeniz.

Yandaki resimde kolun dikildiği yeri kırmızı ile gösterdim. Hırka kazak süveter veya yelek gibi örgü modellerinde yuvarlak bisiklet yaka kesimi daha çok yapılır. V Yaka Süveter Kesimi-Süveter yapımıörgüdenörgü.

Kızınız küçükse 3-2-1 şeklinde kesebilirsiniz. Omuza kadar 19 cm örülerek lastik üstü 52. Hateko Erkek Kiremit Klasik Kesim Yünlü Süveter.

Tek Parça Olarak Örülen Kolay Yaka Ve Kol Kesimli Yandan Düğmeli Çocuk Yelek Süveter Tarifi. When autocomplete results are available use up and down arrows to review and enter to select. Ön pat gibi kol kenarına da aynı lastik uygulanacak.

Merhaba hırkanın kol kesimi için ilmek eklemenize gerek yok. örmesi en kolay kol. Maviş Teyzenin Pişi Tarifi.

Sonra da 3 kez her sırada 1 ilmek kesebilirsiniz. Mar 5 2017 - ROYALTY FREE MUSIC by BENSOUND KOL KESİMİ - Yelek ve Süveter Kol Oyuntusu YapılışıDaha fazlası için web sayfamız. Yeni öğrenenlerin özellikle çocuk giysisi örenlerin yapacağı kullanışlı kol tipi.

Touch device users explore by touch or with swipe gestures. Erkek Süveter Modelleri ve Fiyatları. 22900 TL 1.

Öncelikle kol kesimi için ön pat denilen ön lastik kısmında kaç ilmek ayırdıysanız aynı sayıdaki ilmeği şişe ekleyerek gelin yelek kol kesim lastiğine başlanmakta. Giysinin önü ve arkası örülürken koltuk altına gelince 2 1 olarak 3 ilmek. Seyfi Öz Çelik Örme Klasik Kesim Pamuklu V Yakalı Düğmeli Kalın Desenli Lacivert Erkek Yelek V Yaka.

3 yumak astra ip 4 numara örgü şiş ARKA. 17999 KDV Dahil İndirimli. Çıkarılan gizli ilmek örgünün ön yüzü bitinceye kadar bekletilir.

Slim Fit Dar Kesim V Yaka Kendinden Desenli Erkek Süveter. Gayet kolay bir şekilde yelek kol kesimini yapabilirsiniz. Dec 17 2020 - Bugün sizlere bebek süveter ve kazaklarında V yaka açılışını ve ayrıca süveterlerde kol ve yaka kesimini özetle anlatmaya çalıştım umarım yardımcı olmuşumdur.

Bayan yelek modeli çeyizlik yelek modeli tığ işi yelek modelleri anne yelek modeli koltuk altı kol kesimi yapımı anlatımı. 100 pamuklu triko kumaşı en soğuk kış günlerinde bile sizi sıcacık tutabilmektedir. Omuz kısmına İKİ-ÜÇ sıra kala yaka kısmını ayırıp kesinDaha sonra omuzları yine 2.

Süveter Modelleri Fırfır Süslemeli Yaka Ve Kol Kesimi Olmayan Çocuk Süveteri Yeleği Tarifi. Kol evi yüksekliği 10 cm olunca ilmekler ikiye ayrılır ve tam ortadan bir gizli ilmek çıkarılır. Süveterimizin arka kısmı ÜÇ-İKİ-BİR şeklinde kesilir.

Bayan süveter modelleri bayan süveter örnekleri bayan süveter modelleri ve yapılışları bayan süveter nasıl örülür bayan süveterleri bayan süveter modelleri anlatımlı bayan süveter modelleri örgü bayan süveter kol kesimi bayan süveter fiyatları bayan süveter yaka modelleri gibi sizlerin yapmış olduğu en çok aramalardan yola çıkarak hazırlamış. Beden boyu 37 santim örüldükten sonra kol evi için 321 ilmek kesilir. Videolu anlatımı çok güzel anlatılmış.

KDV Dahil Sepet Fiyatı. 96 ilmek ile başlanılır. Nasıl örülür derseniz örneğin kazak için örülen ön arka ve kazak kol parçalarını omuzdan birleştirdikten sonra yaka kesiminden bir taraftan yine şişle boyun ölçümüz boyunca yani başımızdan örgü kazak veya.

7 santimetre bir terbir düz lastik örülür. Örgü kazak yaparken en çok tercih edilen kol kesim tekniği ni sayılı olarak ve kol birleştirme yi anlatan yine resimlerle sizlerle paylaşıyoruz. Oval şeklinde yapılan bu kolun kesiliş şekli alışılmışın dışında.

Böylece emeğiniz ziyan olmaz. 05Şub2017 - kazakhırkayelek ve süveter örerken takma kol kesimi nasıl olur onu anlatmaya çalıştım devamında koluda anlatıcaz inşallah. Kol kesimi 4321 şeklinde yapılır.


Yalanci Pirincli V Yaka Cocuk Suveteri V Yaka Suveter Kapusonlu


V Yaka Ve Kol Kesimi Anlatimli Sonsuzluk Suveter 3 Bolum Youtube Orgu Egitimleri Orgu Orgu Kasnagi


Bebek Suveteri Kol Kesimi Bebek Suveter Orgu Egitimleri


V Yaka Suveter Kesimi Suveter Yapimi Orguden Orgu Sis Orgusu V Yaka Suveter V Yaka Nasil Yapilir Erkekler Icin Suveter Modeli V Ya Orgu Patikler Tig Desenleri


Spor Yelegin Arka Kol Kesimi Yapilisi Youtube Viking Orgu Desenler Orgu Desenleri


Suveterlerde V Yaka Ve Kol Kesimleri Nasil Yapilir V Yaka Ve Kol Lastikleri Nasil Orulur 6 9 Aylik Bebeklere Uygun Ornekleme Yunu Al Orgu V Yaka Tig Isleri


Bebek Suveterinde Kol Ve V Yaka Kesimi Youtube Sweater Knitting Patterns Knitting Videos Knit Patterns


Yelekte Kol Ve V Yaka Kesimi Youtube Knitting Designs Sweater Knitting Patterns Knitting Tutorial


V Yaka Suveter Kesimi Suveter Yapimi Orguden Orgu Sis Orgusu V Yaka Suveter V Yaka Nasil Yapilir Erkekler Icin Suveter Modeli V Yaka Kesme V Yaka Suveter Orgu


Orgu Panosundaki Pin


Kolay Koltuk Kesimi Yelek Ve Suveterde Kol Oyuntusu Kesimi Youtube Orgu Suveter Orgu Desenleri


V Yaka Suveter Kesimi Suveter Yapimi Orguden Orgu Sis Orgusu V Yaka Suveter V Yaka Nasil Yapilir Erkekler Icin Suveter Modeli V Yaka Kesme Orgu V Yaka Suveter


Pin On רוצה לנסות


Yaka Ve Kol Kesimi Anlatimli Mavis Suveter 1 Bolum Kirik Ayna Modeli Ile Youtube Suveter Tig Isi Bebek Bebek Elbise Ogreticileri


Related Posts