Taşdelen Rüya Bahçe - Community See All. Kır düğünü etkinlik ve toplantı organizasyonları.


Ruya Bahce Tasdelen Updated Their Ruya Bahce Tasdelen

Öncelikle mekanımıza gösterdiğiniz ilgi ve teveccüh için teşekkür ederiz.

Taşdelen rüya bahçe. Yorucu yaşam koşullarından şehir hayatının ağır temposundan ve günlük hayattaki rutinlerden kurtulup. Rüya Bahçe Taşdelen. Mekan Özellikleri Sophia Çekmeköy yemyeşil kır düğünü mekanında düğün nişan kına gecesi sünnet mezuniyet ve bayi toplantısı gibi etkinlikler için idealdir.

Kır düğünü etkinlik ve toplantı organizasyonları. Rüya Bahçe Taşdelen açık ve kapalı alan opsiyonları ile nikah sonrası yemek hizmeti sunuyor. Kır düğünü etkinlik ve toplantı organizasyonları.

Rüya Bahçe Taşdelen mesire alanında yemyeşil meşe ve çam ağaçlarının arasında şık dekorasyonu ile çiftlere göz kırpan Çekmeköy kır düğünü mekanlarından biri. Rüya Bahçe Taşdelen İstanbul ilinin Çekmeköy ilçesinde bulunmaktadırRüya Bahçe Taşdelen çalışma saatleri 0830 - 2000 arasındadır. 808 次赞 5467 人来过.

Rüya Bahçe Taşdelen Çekmeköy İstanbul. Rüya Bahçe Taşdelen Çekmeköy. Rüya Bahçe açık alan kapasitesi maksimum 750-1000 kişi kapalı alan kapasitesi ise maksimum 500-750 kişidir.

Rüya Bahçe Taşdelen olarak da bilinen mekanda kır düğünü fiyatları yalnızca 50 TLden başlayan seçeneklere sahip. Rüya Bahçe maksimum 500-750 araçlık otopark kapasitesine sahiptir. May 14 2015.

RÜYA BAHÇE AİLESİ OLARAK ÇİFTİMİZE BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR DİLERİZ. Event Space Other Event and Wedding Hall. Rüya Bahçe Taşdelen Distretto di Çekmeköy.

Closes in 40 minutes. 811 Me gusta 30 personas están hablando de esto 5588 personas estuvieron aquí. 1- Kırmızı Et Menü.

Rüya Bahçe Taşdelen is at Rüya Bahçe Taşdelen. Kır düğünü etkinlik ve toplantı organizasyonları. Gefällt 811 Mal 5 Personen sprechen darüber 5559 waren hier.

4 Aralık 2014. Rüya Bahçe Taşdelen Çekmeköy İstanbul. Kır düğünü etkinlik ve toplantı organizasyonları.

809 beğenme 6 kişi bunun hakkında konuşuyor 5662 kişi buradaydı. No1 Taşdelen Çekmeköy İstanbul - Asyadir. Çekmeköy İstanbul Lokasyon Ücretsiz düğün asistanın Selin burada.

Rüya Bahçe Taşdelen Çekmeköy. Hayatınızın en özel anını doğayla iç içe bir mekandan profesyonel bir ekiple eşsiz bir geceye dönüştürmeye ne dersiniz. Kampanya ve duyurularından haberdar olmak için mekanı takip edin yorum yazın ve puan verin.

811 Jaime 19 en parlent 5 560 personnes étaient ici. Rüya Bahçe Taşdelen Çekmeköy. Rüya Bahçe Kır Düğünü Taşdelen Mesire Alanı.

Rüya Bahçe Taşdelen Çekmeköy nikah sonrası yemek fiyatları fotoğrafları videoları yorumları adres ve telefon. Kırmızı et kavurma yada et sote pilav garnitür patates püresi salata börek sarma meyve yaş pasta sınırsız meşrubat tüm. Rüya Bahçe yemekli düğün için maksimum 500-750 kişi kokteyl için ise maksimum 750-1000 kişilik kapasiteye sahiptir.

Kır düğünü etkinlik ve toplantı organizasyonları. 808 次赞 5472 人来过. İsteklerinizi karşılayabilmek için hizmet veren mekân yeşil alanlarıyla rağbet topluyorMutluluğa adım atarken davetlilerinizi selamladığınız yoldan ilerliyor nikâh masanıza ulaşıyorsunuz.

Kır düğünü etkinlik ve toplantı organizasyonları. Kır düğünü etkinlik ve toplantı organizasyonları. 43 out of 5 stars.

See all 105 photos taken at Rüya Bahçe - Etkinlik Mekanı by 2238 visitors. Wedding Planning Service in Çekmeköy. Düğün Salonları Rüya Bahçe Taşdelennin adresi Turgut Özal Bulvar Taşdelen Cad.

Given the COVID-19 pandemic call ahead to verify hours and remember to practice social distancing. Rüya Bahçe - Etkinlik Mekanı. 2896 Posts - See Instagram photos and videos taken at Rüya Bahçe Taşdelen.

Nasıl bir mekan aradığını anlat ücretsiz düğün danışmanımız isteklerine uygun 5 düğün mekanıyla seni iletişime geçirsin. Gefällt 811 Mal 15 Personen sprechen darüber 5561 waren hier. Hemen 5 teklif al.

809 41 persone ne parlano 5556 persone sono state qui. Rüya Bahçe Taşdelen Çekmeköy. Masallardaki gizli bahçeleri andıran Taşdelen Rüya Bahçe sadece doğası ile bile hayranlık uyandırırken bir de düğün için süslendiğinde gerçekten.

150-200 KİŞİLİK KAPASİTEYE SAHİP OLAN KIL ÇADIRIMIZDAKİ 13052015 DE OLAN KINADAN TATLI KARELER. Rüya Bahçe Taşdelen şikayet ve yorumları okuyabilir Rüya Bahçe Taşdelen şikayet hattını arayabilir ve ürün şikayetlerini inceleyebilir aldığınız ürün ve hizmetlerle ilgili Rüya Bahçe Taşdelen yorumlar şikayetler görüşler öneriler ve teşekkürlerinizi bildirmek için. Rüya Bahçe Taşdelen Çekmeköy İstanbul.


Ruya Bahce Tasdelen Dugun Fiyatlari Kisi Basi Min 50 80 Tl


Ruya Bahce Tasdelen Dugun Fiyatlari Kisi Basi Min 50 80 Tl


Ruya Bahce Tasdelen Dugun Fiyatlari Kisi Basi Min 50 80 Tl


Ruya Bahce Tasdelen Dugun Fiyatlari Kisi Basi Min 50 80 Tl


Ruya Bahce Tasdelen Dugun Fiyatlari Kisi Basi Min 50 80 Tl


Ruya Bahce Fiyatlari Kir Dugunu Istanbul


Ruya Bahce Tasdelen On Twitter Http T Co 5butgzdr


Ruya Bahce Tasdelen Ruya Bahce Twitter


Tasdelen Mesire Alani Ruya Bahce Kir Dugunu


Ruya Bahce Fiyatlari Kir Dugunu Istanbul


Ruya Bahce Tasdelen Ana Sayfa Facebook


Ruya Bahce Fiyatlari Kir Dugunu Istanbul


Ruya Bahce Fiyatlari Kir Dugunu Istanbul


Ruya Bahce Tasdelen Dugun Fiyatlari Kisi Basi Min 50 80 Tl


Related Posts