Su Kabağı Lambası Nasıl Yapılır - Su Kabağı Lamba BoyamaAltlıkElektrik İşlemleri. Özel Mesaj Gönder.


Su Kabagi Lamba Yapimi Gourd Lamp Iletisim Sanati Kabak Instagram Su Kabagi Lamba Su

Bаzı kişilerse su kаbаğını аsаrаk kurutmаnın dаhа iyi bir аlternаtif olduğunu аsmа yöntemiyle kаbаğın her tаrаfının eşit kuruduğunu kаbаğın yerle temаs etmekten dolаyı küflenmesinin önleneceğini düşünüyor.

Su kabağı lambası nasıl yapılır. Su Kabağı Yemeği Nasıl Hazırlanır. Hepinize Merhaba Arkadaşlar bu gün sizlerle birlikte bir konuğumuzu ağırladık. Su Kabağı Nasıl Yetiştirilir.

Su Kabağının Hasat ve Kurutma İşlemi Nasıl Yapılır. Testere yüzlü bıçak ile çizdiğiniz 15 cm genişliğindeki daireyi keserek çıkartın. Tilki şeklinde hem oyuncak gibi hem de gece lambası.

Gövdeyi tam kesin çünkü su kabağının asılması için kestiğiniz. Su Kabağından Gece Lambası Yapımı. Su kabağı hayatını değiştirdi.

182 likes 1 talking about this. Bunun haricinde istenirse kabağın üzeri su bazlı herhangi bir boya ile renklendirilebilir ve vernik sürülür. İlk yapmanız gereken su kabağının üzerinde pergelle daire çizmek.

Su kabağının rengi solgun bir görünüm kazandığında hasat işlemine başlayabilirsiniz. Bu arada su kabağını soyup küp küp doğruyoruz. Daha sonra bu dairenizin üzerine kesişen yeni dairelerle çoğaltın.

Boncukları deliklere monte edip çaktıktan sonra yapıştırılır ve kabağın içine bir ampul yerleştiriyorum. Selam arzu hanım öncelikle yaptığınızs u kabakları müthiş olmuş hayranlıkla inceledim ellerinize sağlık. Babama çok teşekkür ediyoruz bizim videomuza misafir olduğu için aslınd.

İşte birkaç farklı lamba modeli. Süs su kabağı tohumu çeşitleri internetten sipariş ile satın al en uygun fiyat kredi kartına taksit ve yetiştiricilik bakım bilgileri için Zengarden. Bende bu yaz fethiyeye gittiğimde su kabağından gece lambası yapıp sattıklarını gördümbende evde boşboş duran su kabaklarını değerlendirmeye karar verdimBoncukları tuhafiyeden aldım ve su kabağına delikler açtımBoyama içinde kırtasiyeden ahşap boyası.

Su kabağı yemeği nasıl yapılır. Bu sayede sizde yeni çok güzel motifler ortaya çıkaracaksınız. 1 adet kurumuş ham su kabağı 1 matkap seti tercihen spiral uzatması olan hobi seti akrilik yada ahşap renklendirici boya renkli ışık istiyorsanız bir miktar boncuk.

Su Kabağı İşleme Öncesi. Su Kabağı Lamba Yapımı MKPaşa Bursa. Kesişim noktalarına pergelinizi batırarak yeni yaylar çizin.

Su kabağı lamba nasıl yapılırsu kabağısüs kabağı lamba nasıl yapılırsu kabağı lamba bebek beşiğikırmızı bolerolase bluzlardeğişik şal örneklerifile bluz ve hırkalarkız çocuklarınız için jilekazak ve süveterlererkek hırkaları 3 Ocak 2011 Pazartesi. O zamanlar köylerden eski eşya toplarken su kabakları da toplamaya başladık. Masa lambası - su kabağı işlemesi doğal renginde verniklenmiş mavi renk baykuş motifi ve mor tonuyla defne yaprağı motifi süslemesi ile.

Ağaç boncuk lamba sıcak su kabağı susak süslü yapımı. Soğanı biberi varsa domatesi yoksa yanlız salçada idare eder pişmekte olan et ve nohutun üzerine ilave ediyoruz. Yapmış olduğum ilk su kabağı lambam Çoğu zaman bir çok kimsenin eline bile almak istemediği su kabağının nasıl son derece şık dekoratif görünümlü otantik bir lamba haline dönüştürüldüğünün aşamalarını burada çok özet olarak sadece işlemlerden ana başlıklarıyla söz.

Lamba nasıl yapılır su kabağından lamba yapımı su kabağından nasıl lamba yapılır susaktan gece lambası yapmak süs kabağı süslemesi nasıl yapılır. Lamba Yapımı. Kurumuş ham su kabağının tabanında bir daire açılarak kabağın iç yüzeyi temizlenir.

Sayfayı E-Mail olarak gönder. Su kabağından nasıl lamba yapmaya başladığını da sözlerine ekleyen Özgül 25 yıl önce yeni bir iş arayışına girdim. Kabağın altına gazete sayfasını yerleştirmeyi unutmayın.

SU KABAĞINDAN LAMBA NASIL YAPILIR. Topladığımız su kabaklarından lamba yaptık. Su kabağını yavaşça gövdesinden yukarıya doğru çekin.

Kabağın altından yaklaşık 15 cm genişliğinde büyük bir daireyi kurşun kalem ile çizin. Su kabağı susakneler yapılır saksı lamba tasarımları. Su kаbаğının yаğmur ve kаr görmesi kurumаsını engellemez.

Kabağı duy setinin üzerine koyarak duruma göre yapıştırıcı ile sabitleyerek işlemi noktalıyoruz. Su kabağından lamba nasıl yapılır. Eti doğrayıp önceden ıslattığımız nohutla pişmeye bırakıyoruz.

Boyama işleminde öncelikle fırça bir miktar suya batırılır ve fazla su peçete yardımı ile alınır. Ardından ilk kat boyama işlemi zemin fırçası veya sünger fırça yardımıyla yapılır. Su kabağı yıkandıktan sonra sapı kesilir gövdesi ikiye ve sonra dilimlere bölünür çekirdekleri iyice ayıklanıp kabuğun yeşil kısmı soyulur küp.

Normal bir kumaş oyuncak yapar gibi. Su Kabağı Susak Lambası Nasıl Yapılır yapımı malzemeleri nelerdir lamba yapımı farklı lamba modelleri susaktan lamba yapımı su kabapından evde lamba yapımı modelleri Site etiketleri. Kumaştan dikilerek yapılmış bir masa üstü lambası.

En son işlem olarak da ince bir vernik atılır. Su Kabağı Lamba Yapımı.


Galatasaray Gs Gs Su Kabagi Su Kabagi Su Kabagindan Lamba Yapimi Abajur Ve Avize Sus Kabagi Gourd Lamp Gourd Otantik Authentic Contact Pin Su Kabagi Sus Abajur


Su Kabagindan Lamba Yapimi Abajur Ve Avize Sus Kabagi Turk El Sanatlari Ve Hobiler Su Kabagi Lamba Sus


Su Kabagi Su Kabagindan Lamba Yapimi Abajur Ve Avize Sus Kabagi Gourd Lamp Gourd Otantik Authentic Contact Pinterest Su Kabagi Lamba Saksi


Su Kabagindan Lamba Nasil Yapilir Ilk Once Ozenle Secilmis En Uygun Boyutlardaki Su Kabaklari Temin Edilir 20x30 En Cok Kulla Lamba Su Kabagi Sanat


Sukabagi Lamba Galatasaray Dremel Projeleri Su Kabagi Desenler


Su Kabagindan Lamba Nasil Yapilir Ilk Once Ozenle Secilmis En Uygun Boyutlardaki Su Kabaklari Temin Edilir 20x30 En Cok Kulla Su Kabagi Lamba Abajur


Su Kabak Su Kabagi Lamba Kabak Lamba Kabak Lamba Gourd Lamp Gourds Decorative Gourds


Su Kabagi Su Kabagindan Lamba Yapimi Abajur Ve Avize Sus Kabagi Gourd Lamp Lamba Su Kabagi Kus Kafesi


Erkan Cakir Adli Kullanicinin Su Kabagi Lamba Panosundaki Pin Lamba Su Kabagi


Su Kabagindan Sus Lamba Yapimi 2 Youtube Lamba Su Kabagi Sus


Su Kabagindan Lamba Yapimi Abajur Ve Avize Sus Kabagi Turk El Sanatlari Ve Hobiler Lamba Abajur Su Kabagi


Su Kabagindan Nasil Lamba Yapilir Youtube Su Kabagi Balon Avize Lamba


Su Kabagi Lambasi Nasil Yapilir Ile Ilgili Gorsel Sonucu Gourd Art Gourd Lamp Gourds


Su Kabak Su Kabagi Lamba Kabak Lamba Kabak Lamba Lamba Vazolar Su Kabagi


Related Posts